Review cosmetics Menard

02.51




Got an invitation to beauty make over  feat Menard by @Sociolla last weekend. Event-nya seru banget, bisa konsul sama Menard beauty advisor-nya langsung mengenai produk-produk Menard.

Best sellernya itu adalah Jupier one touch lipstick by menard, ini packaging-nya mewah dan unik banget.


Sesi yang paling menarik adalah sesi make over with Menard. Ini niat banget sih event nya, make over-nya bener bener ditangani MUA yang berpengalaman bgt. Bukan sekedar di make up tapi sampe ada brow bar-nya segala. Here’s the pict of my before-after brow. Truly madly in love with my new brow. Yeay!



After got the perfect brow, dilanjutkan sama make over. I dont even use any foundie / concealer  or corrective loh waktu dandan, Cuma oake compact powder dari Menard aja tapi muka udah kinclong banget ya. Dari semua make up kit menard yg aku coba, aku jatuh cinta banget sama finishing powder-nya, hasilnya flawless dan gak berat sama sekali. Its around 800k but its worth it!


Selain itu dapet free sample berbagai macam produk dari @Sociolla di Goddie bag nya, review product yang ada di Goodie ini will be upload soo on my blog. Sabar ya :p



Finally nyoba Sociolla premium shopping dengan 15% off discount all product without min purchase. Happy me! Thanks Sociolla for having me, and also Stefany yang super ramah dan ngejelasin banyak hal soal sociolla dan product-product nya. It helps me a lot. I hope to see you again in another event.




Acara ini ditutup dengan ....... berbelanja karena dapet special discount voucher dari Stefany Sociolla. Horaaaaaaay !!!!




Buat yang mau belanja juga di Sociolla.com feel free untuk pake voucher aku ya, dapet diskon 50k looooh :) 




DISCLAIMER : 

  • I was NOT sponsored by any brands in this post. The opinions expressed here are mine. And even if I got sponsored, all opinions and thoughts on everything featured in this blog is my honest opinion, I will never sway my opinion just because something has been sent to me.

  • None of the contents or opinions are ever meant to harm or malign any religion, ethnic group, club, organization, any brand or institution. Apology in advance if it comes across that way.

  • I would do my best to provide accurate information, but please understand that I am not a makeup artist, medical doctor or expert in any field. Please do not consider my opinions to be substitutes for professional advice.

  • The info in the blog may change without notice, correction or might be updated. It may not always reflect the most current development. I Also may delete some posts if I dont use the product anymore or all of sudden It has bad effect to my skin/body.

  • The content published in the blog is protected by copyright. To copy the portions of the blog, and/or use any images from this blog please send an e-mail to me at kaniadachlan@yahoo.com  or just simply credit it back to my blog.

  • I own most of the photographs on this blog however if you do own the copyright to any content on this blog and like it to be removed  or credited please contact me and i'll do as per your request.



LET’S KEEP IN TOUCH : 

Blog : www.kaniadachlan.com 

Snapchat : kaniadachlan

Dont forget to join this site di pojok kanan bawah web ini untuk update setiap postingan baru dari blog aku.

Thank you and have a good day!

XOXO,


Kania Dachlan.


You Might Also Like

0 komentar

Bloglovin

A Proud Member Of

Blogger Perempuan

DISKON BELANJA DI SOCIOLLA.COM