Review KISSPROFF Lipstick Menow-Pro

23.44




Hallooooooo everyoneeeeee !!!


Hari ini aku mau kasih swatch dan review soal lipstick murmer yg lagi hype banget di instagram tidak lain dan tidak bukan :

Kissproff soft lipstock - Menow. Aku beli dengan harga 45rb satunya tapi katanya ada yang jual 100rb dapet empat di instagram hahahah so happy hunting. Untuk Swatch-nya tonton video-nya yaaaaaaa :))









Some detail :

PS : Foto dan video no filter no edit agar warna lipstick bisa terlihat real. Jadi mon maap klo kurang kinclong hahaha




Bentuk pinsil lipstick-nya 


Swatch KISSPROFF Lipstick Menow-Pro shade no  6, 14 ,16 , 13 (dari kiri ke kanan)



KISSPROFF Lipstick Menow-Pro shade 6


KISSPROFF Lipstick Menow-Pro shade 14




KISSPROFF Lipstick MenowPro shade 16



KISSPROFF Lipstick Menow-Pro shade 13



FINAL RIVIEW :


- Lipstick ini tidak berbau apa apa.
- Agak seret pertama aplikasi tapi pigmented kok jadi gausah berkali2 oles.
- Ngilanginnya susah banget klo dihapus dengan sengaja tapi stay power nya klo dipake makan dibawah LA Girl jadi gabisa dibawa makan heboh heboh cuma klo LA Girl sebagian shadenya lengket klo ini gak lengket dan gak crack juga.
- Untuk texture ini lebih bagus dari wardah longlasting lipstick sih, dengan harga yang sama yah. Ketahannnya juga lebih oke.
- Pilihan warna cantik cantik dan nude nyaaa juga bagus, aku jarang bgt cuka dan cocok pake lipstick nude.
- Aku bener2 gunaik lipstick ini untuk ngantor, mayan murmer kaaaaan hahahaha yang tadinya cuma iseng iseng riview.


Ada yang udah coba lipstick ini juga ? Please do shareee yaaa.




DISCLAIMER : 

I was NOT sponsored by any brands in this post. The opinions expressed here are mine. And even if I got sponsored, all opinions and thoughts on everything featured in this blog is my honest opinion, I will never sway my opinion just because something has been sent to me.

None of the contents or opinions are ever meant to harm or malign any religion, ethnic group, club, organization, any brand or institution. Apology in advance if it comes across that way.


I would do my best to provide accurate information, but please understand that I am not a makeup artist, medical doctor or expert in any field. Please do not consider my opinions to be substitutes for professional advice.

The info in the blog may change without notice, correction or might be updated. It may not always reflect the most current development. I Also may delete some posts if I dont use the product anymore or all of sudden It has bad effect to my skin/body.

The content published in the blog is protected by copyright. To copy the portions of the blog, and/or use any images from this blog please send an e-mail to me at kaniadachlan@yahoo.com  or just simply credit it back to my blog.


I own most of the photographs on this blog however if you do own the copyright to any content on this blog and like it to be removed  or credited please contact me and i'll do as per your request.


LET’S KEEP IN TOUCH : 

Blog : www.kaniadachlan.com 

Snapchat : kaniadachlan

You Might Also Like

0 komentar

Bloglovin

A Proud Member Of

Blogger Perempuan

DISKON BELANJA DI SOCIOLLA.COM