REVIEW THE BALM LIPCREAM - THE BALM MEET MATT(E) HUGHES

20.09





HALLO MA BELLE!

Udah tau dong kalo aku cinta mati sama product the balm kaya Mary Lou dan The Balm Meet Matt(e) Hughes nya yang Charming ??? Nah kali ini koleksiku nambah lagi karena The Balm baru aja luncurin 6 Shade lipstick  terbarunya!!!!! 

Siapa yang penasaran ????





Make Up demo by Nanath Nadia MUA Hits se antero Bandung. Full face by The Balm

Lip cream ini bisa dijadikan eyeshadow dan blush on saking texturenya enak dan blendable

Ini dia 6 shades terbarunya

Swatches shade terbaru the balm ? cantik cantik ya warnanya

SWATCH DARI BAWAH KE ATAS : Charismatic - Reliable - Affectionate - Faithfull - Brilliant - Romantic



Nah dari Enam shade terbarunya, ini dia 2 shade favorite aku !!!!! 


THE BALM - RELIABLE

THE BALM - RELIABLE

THE BALM - RELIABLE

THE BALM - CHARISMATIC

THE BALM - CHARISMATIC




Review Seputar The Balm Lip Cream  : 


  • Size : 4 gr. 
  • Harga : Around 285rb, it's worth the money! 
  • Texture : Transferproof, Matte finish, Pigmantasinya bagus, gak lengket. Lip cream ini bisa dijadikan eyeshadow dan blush on saking texturenya enak dan blendable
  • Aroma : Gak ada aroma yang menonjol. 
  • Shade : 6 buah untuk seri nude, total mereka sudah punya 12 buah.
  • Ketahanan : Ini termasuk lipmatte yang tahan dipakai lebih dari setengah hari, masih tahan saat makan dan minum tapi gak usah khawatir, gak susah diapus kok lipsticknya, pakai lip and eye make up remover mudah hilang. 
  • Kelebihan : Hal yang terbaik dari creamatte ini adalah texturenya yang nyaman dan warnanya yang wearable dipakai sehari hari dan cocok untuk kulit indonesia. Texture enak gak ada sensasi 'bibir tebel" setelah dipakai lama. Lipsticknya juga gak crack sama sekali. Packagingnya juga lucu dan menggemashkaaaan
  • Kekurangan : Harganya mungkin lebih tinggi dibanding lipstick lokal lainnya, but again it's worth the money! Untuk video swatches dan review lengkapnya bisa langsung diliat di youtube atau click video di bawah ini yaaa!










Sekian rivew dari aku semoga membantu kalian yang lagi cari cari lipstick matte  yang nyaman dan bikin susah move on yaaaa!

DIpilihin shade yang cucooook di kulit aku sama MUA HITS Kiki Kusni 

Cinta manja ummi, manjaaaaaah





DISCLAIMER :

Even if I got sponsored by @Thebalmid & @Clozetteid , all opinions and thoughts on everything featured in this blog is my honest opinion, I will never sway my opinion just because something has been sent to me.

None of the contents or opinions are ever meant to harm or malign any religion, ethnic group, club, organization, any brand or institution. Apology in advance if it comes across that way.


I would do my best to provide accurate information, but please understand that I am not a makeup artist, medical doctor or expert in any field. Please do not consider my opinions to be substitutes for professional advice.

The info in the blog may change without notice, correction or might be updated. It may not always reflect the most current development. I Also may delete some posts if I dont use the product anymore or all of sudden It has bad effect to my skin/body.

The content published in the blog is protected by copyright. To copy the portions of the blog, and/or use any images from this blog please send an e-mail to me at kaniadachlan@yahoo.com  or just simply credit it back to my blog.


I own most of the photographs on this blog however if you do own the copyright to any content on this blog and like it to be removed  or credited please contact me and i'll do as per your request.




LET’S KEEP IN TOUCH :

Instagram : instagram.com/kaniadachlan
Youtube : youtube.com/c/kaniadachlan
Twitter : twitter.com/kaniadachlan
Blog  : www.kaniadachlan.com
Path : Path.com/kaniadachlan

You Might Also Like

0 komentar

Bloglovin

A Proud Member Of

Blogger Perempuan

DISKON BELANJA DI SOCIOLLA.COM