REVIEW LIPSTICK VAL BY VALERIE THOMAS

00.53

HALLO MA BELLE .... 


ANOTHER LOCAL LIP CREAM SWATCHES HEREEEEEE.. Jadi lipstick ini jadi the most requested video banget di youtube dan sosmed aku. Untuk yang kemarin2 kepo sama lipstick VAL BY VALERIE THOMAS, liat full swatches & review nya aku kasih detail di video yaaaa, tinggal kalian klik aja! :D












Review Lip Matte  : 

  • Packaging : Seruuuu very edgy.
  • Aplikator : Gak terlalu pendek atau panjang, di pangkal kuasnya hanya ada sedikit tumpukan cairan lipstik. jadi ga mleber kaya biasanya.
  • Pigmentasi : untuk Resme, Warna bisa dicapai dalam satu sampai dua kali sapuan di bibir aku tapi untuk shade Emma itu patchy kalo dipake aku :(
  • Size : 3,5ml
  • Harga : Rp. 98.000
  • Texture : Menurutku masing masing shade berbeda texture, sebagian oke sebagian patchy di aku. Best shade nya Menurutku Resme
  • Aroma : Sweet vanilla.
  • Shade :  6 shades : Ivone, Emma, Louisa, Dulce Mari, Resme

Untuk review lengkap dan swatches nya bisa kalian liat di Youtube Chanel aku ya! Atau klik video di atas. Thank youuuuu <3




DISCLAIMER :

All opinions and thoughts on everything featured in this video is my honest opinion, I will never sway my opinion just because something has been sent to me.

None of the contents or opinions are ever meant to harm or malign any religion, ethnic group, club, organization, any brand or institution. Apology in advance if it comes across that way.


I would do my best to provide accurate information, but please understand that I am not a makeup artist, medical doctor or expert in any field. Please do not consider my opinions to be substitutes for professional advice.

The info in the video may change without notice, correction or might be updated. It may not always reflect the most current development. I Also may delete some posts if I dont use the product anymore or all of sudden It has bad effect to my skin/body.

The content published in the video is protected by copyright. To copy the portions of the video, and/or use any part from this video please send an e-mail to me at kaniadachlan@yahoo.com or just simply credit it back to my youtube chanel.


I own most of the photographs on this video however if you do own the copyright to any content on this video and like it to be removed or credited please contact me and i'll do as per your request.




LET’S KEEP IN TOUCH :

Instagram : instagram.com/kaniadachlan
Youtube : youtube.com/c/kaniadachlan
Twitter : twitter.com/kaniadachlan
Blog : www.kaniadachlan.com
Snapchat : kaniadachlan

You Might Also Like

0 komentar

Bloglovin

A Proud Member Of

Blogger Perempuan

DISKON BELANJA DI SOCIOLLA.COM