REVIEW CATRICE COSMETICS

02.10





Bonjour Ma Belle, kali ini aku mau bahas satu rangkaian baru dari make up Catrice Cosmetics. Mulai dari Foundation samapai highliternya akan aku bahas satu persatu.





1. Light Correcting Serum Primer.

Primer ini datang dengan ada 2 shade ; Candlelight dan Sunlight. Ini buat foundation jadi dewy kalo dicampur. Obat glowing banget! 



2. Blush Box





3. Insta to go blur stick, ini bisa di aplikasiin di make up yg crack biar flawless lagi. 




4. Dewy Full Lips. Jadi dia dinish nya glossy gt, cancik deh



5. Glowdoscope Highlighter Palette: Palette highlighter cream tapi kalo dipake gak bikin makeup geser. Dan banyak warna nya! 




6. Arctic Glow Highlighter Powder: Ini versi powdernya ya. 



7. The Blazing Bronze Eyeshadow Palette 





8. Brow Colorist in 010 light.




9. Prime and Fine Poreless Blur Primer Good Bye Pores.



10. Light Illusion Loose Powder Banana Powder.





11. Prime and Fine Make Up Transformer Drops Lightening / Darkening .




12. The Little Black One Volume Mascara.






Overall hasil make up dengan Catrice ini bagus dan tahan lama, makanya aku saat make up in pun menggunakan Catrice udah gampang banget aplikasiin nya dengan mudah dan ketahanan foundation nya bagus banget! Jadi selain bisa aku pakai, product Catrice juga bisa ku guenakan saat make up client! 



DISCLAIMER 


Even if I got product sponsored by Catrice Cosmetics Indonesia  & Bandung Beauty Blogger  , all opinions and thoughts on everything featured in this blog is my honest opinion, I will never sway my opinion just because something has been sent to me.


None of the contents or opinions are ever meant to harm or malign any religion, ethnic group, club, organization, any brand or institution. Apology in advance if it comes across that way.


I would do my best to provide accurate information, but please understand that I am not a makeup artist, medical doctor or expert in any field. Please do not consider my opinions to be substitutes for professional advice.


The info in the blog may change without notice, correction or might be updated. It may not always reflect the most current development. I Also may delete some posts if I dont use the product anymore or all of sudden It has bad effect to my skin/body.



The content published in the blog is protected by copyright. To copy the portions of the blog, and/or use any images from this blog please send an e-mail to me at kaniadachlan@yahoo.com  or just simply credit it back to my blog.




I own most of the photographs on this blog however if you do own the copyright to any content on this blog and like it to be removed  or credited please contact me and i'll do as per your request.






LET’S KEEP IN TOUCH :



Instagram : instagram.com/kaniadachlan

Youtube : youtube.com/kaniadachlan

Twitter : twitter.com/kaniadachlan

Blog  : www.kaniadachlan.com
Snapchat : kania.dachlan 

You Might Also Like

0 komentar

DISKON 50K BELANJA di @BENSCRUB

DISKON 50K BELANJA di @SOCIOLLA

DISKON SKINCARE 15% + FREE ONGKIR